google-site-verification=Z79oVkppizRL_p6U9-sZ6WrsDjOf0hH_aEC0rAx71OI
 

VERZENDING/OPHALEN

Wat als je jouw bestelling hebt geplaatst?

gratis bezorging Regio Gouda

In de regio van Gouda kun je, op basis van postcode, kiezen voor gratis verzending.

Vul op de pagina 'AFREKENEN' eerst alle gegevens in bij het onderdeel 'Verzendgegevens', dus ook de complete postcode. Klik vervolgens op de zwarte knop 'Doorgaan'. Nu heeft het systeem aan de hand van de postcode bekeken of je in aanmerking komt voor gratis verzending. Als dit het geval is, kun je kiezen voor de optie "GRATIS - kies gratis bezorging". Kies deze optie en volg de verdere stappen. Zodra de betaling is geslaagd ontvangen wij de order.

 

Als je voor deze optie hebt gekozen, komen wij je bestelling gratis thuisbezorgen. Dit doen we binnen 5 werkdagen. We doen dit volgens efficiënte planning, zodat we de kosten, maar de vooral de CO2 uitstoot kunnen beperken.

Afhalen in Stolwijk

Kom je de bestelling liever zelf ophalen in Stolwijk? Dat kan uiteraard ook. Bestel de artikelen gewoon via de website, en kies bij 'Bezorgwijze' voor "Afhalen op locatie in Stolwijk". Bij het aanklikken van deze optie vervallen de verzendkosten.

Nadat je de betaling hebt voldaan, is de bestelling geplaatst. Zodra de bestelling klaarstaat, ontvang je van ons een bericht met de afhaalinstructies.

 

De bestelling wordt klaargezet in de hooiberg aan de Bovenkerkseweg 41, 2821XT, Stolwijk (dat is de tweede oprit, direct na de boerderij). De hooiberg is open van maandag t/m zaterdag tussen 8.00 en 20.00. Je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt. We hebben de afleverbon toegevoegd aan jouw bestelling. Er staan nog meer bestellingen, let daarom op dat je de juiste meeneemt.

Bezorging door Nederland

Afhankelijk van de grootte van de bestelling en de afstand worden, op basis van de tarieven van PostNL, DHL en andere vervoerders, de bezorgkosten berekend. Dit gebeurd pas nadat je alle gegevens bij het onderdeel 'Verzendgegevens' op de pagina 'AFREKENEN' hebt ingevuld.

Door naar de stap 'Verzendwijze' te gaan, kun je de verzendwijze kiezen: bezorgen of afhalen (verdere uitleg, zie hierboven). Nadat je de verder stappen hebt doorlopen en de betaling is afgerond, komt de bestelling bij ons binnen. Ons team maakt de bestelling klaar en vervolgens sturen we 'm naar je op. Vaak gebeurt dit in meerdere dozen, vandaar dat je waarschijnlijk meerdere trackingnummers ontvangt.