google-site-verification=Z79oVkppizRL_p6U9-sZ6WrsDjOf0hH_aEC0rAx71OI
top of page

VERZENDING/OPHALEN

Wat als je jouw bestelling hebt geplaatst?

Bezorging door Nederland

Afhankelijk van de grootte van de bestelling worden de bezorgkosten berekend. Dit gebeurd pas nadat je alle gegevens bij het onderdeel 'Verzendgegevens' op de pagina 'AFREKENEN' hebt ingevuld.

Door naar de stap 'Verzendwijze' te gaan, kun je de verzendwijze kiezen: bezorgen of afhalen. Nadat je de verder stappen hebt doorlopen en de betaling is afgerond, komt de bestelling bij ons binnen. Ons team maakt de bestelling klaar en vervolgens sturen we 'm naar je op. Soms is dit door de omvang in meerdere dozen, vandaar dat  je in sommige gevallen meerdere trackingnummers ontvangt. We streven ernaar je pakket binnen vier werkdagen te leveren. In de zomerperiode tussen 1 juni en 1 september is de levertijd door de lagere vraag maximaal één week.

Afhalen in Zwartsluis

Kom je de bestelling liever zelf ophalen in Zwartsluis? Dat kan uiteraard ook. Bestel de artikelen gewoon via de website, en kies bij 'Bezorgwijze' voor "Afhalen op locatie in Zwartsluis". Bij het aanklikken van deze optie vervallen de verzendkosten.

Nadat je de betaling hebt voldaan, is de bestelling geplaatst. Zodra de bestelling klaarstaat, ontvang je van ons een bericht met de afhaalinstructies.

De bestelling wordt klaargezet in de hooiberg aan de Dingstede 1, 8064 PV, Zwartsluis. De locatie is open van maandag t/m zaterdag tussen 8.00 en 20.00. Je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt. We hebben de afleverbon toegevoegd aan jouw bestelling. Er staan nog meer bestellingen, let daarom op dat je de juiste meeneemt.

bottom of page