google-site-verification=Z79oVkppizRL_p6U9-sZ6WrsDjOf0hH_aEC0rAx71OI
 

VEELGESTELDE VRAGEN

HOEVEEL MEST HEEFT MIJN TUIN NODIG?

De ideale hoeveelheid organische mest van Schijtzak.nl voor een prachtig groen bloeiende tuin is:

  • 2 liter per m2 tuin/gazon

  • 2 handjes per losse plant

  • 20 liter per 5 strekkende meter haagplant

Lees voor meer informatie de blog

KAN IK EEN ARTIKEL ONLINE KOPEN EN HET OPHALEN?

Ja, dat kan. Bestel het artikel gewoon via de webshop. Een van de medewerkers van de klantenservice neemt contact met je op om een tijdstip af te spreken wanneer je de bestelling kunt ophalen.

KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Ja. Je kunt je bestelling net als bij alle andere webshops binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Let erop dat artikelen en schijtzakken in nieuwstaat zijn. Dus ongeopend en met volledige inhoud. Zodra we de retourzending hebben ontvangen storten we het bedrag terug. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening van de consument.

WELKE OPTIES HEB IK VOOR VERZENDEN EN OPHALEN?

Schijtzak.nl biedt verschillende manieren aan om te bezorgen. In de regio Gouda/Zoetermeer bezorgen we gratis binnen 5 werkdagen. Wij plannen dan de meest efficiënte route om CO2 te besparen. Als je je bestelling snel nodig hebt, kun je ook kiezen voor een betaalde verzending. Dan zorgen we ervoor dat je je bestelling binnen 1 a 2 dagen in huis hebt. De verzending regelen we zelf of met DHL of PostNL. Voor de rest van Nederland verzenden we alle bestellingen met DHL of PostNL. Daarvoor worden dus altijd verzendkosten berekend. Ook kun je jouw bestelling ophalen in Stolwijk. Dit kan alleen op afspraak. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, nemen we contact met je op voor een afspraak.