google-site-verification=Z79oVkppizRL_p6U9-sZ6WrsDjOf0hH_aEC0rAx71OI
top of page
  • bzuidbroek

Het verhaal van Ard en Ben

Waar schijtzak.nl is begonnen? Wij, Ard en Ben, zijn twee studenten en studeren bedrijfskunde aan de CHE. Vanuit onze opleiding kregen we de kans om naast onze studie een bedrijf te beginnen. Die kans hebben we aangegrepen om een groot maatschappelijk probleem op te lossen. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we jou nodig!


Wij vinden dat alle tuinen in Nederland horen te bloeien. Zeker in het voorjaar. Verbaasd waren we, toen we hoorden hoeveel kunstmest er nog steeds wordt gebruikt om de planten te laten groeien. Dat terwijl we een enorm mestoverschot hebben in Nederland... Los van dat het raar voelt om kunstmest te maken als er te veel 'gewone' mest is, is het maken van kunstmest ook superslecht voor het milieu. En waarom doen wij dan niet gewoon de gewone, echte koeienschijt in een zak? Dan hoeven we minder kunstmest te produceren, en helpen we ook de boeren bij het terugdringen van het mestoverschot. ​ Door net als al onze andere klanten ook een Schijtzak te gebruiken, doe jij ook mee om deze wereld op een goedkope manier net een beetje beter te maken. Want dat doen we met Schijtzak.nl: de enige ecologische, circulaire en goedkope tuinmest.

Een vraag aan Ard of Ben? Mail dan naar Ard@schijtzak.nl of Ben@schijtzak.nl. Vragen over Schijtzak.nl? Mail dan naar vraagje@schijtzak.nl. Je kunt Benjamin ook bellen op 06-31755483.

bottom of page